Dede Kurniadi Rotating Header Image
viewporntube indobokep classicrentcar borneowebhosting informasiku pontitravel pontiarmada classicborneorentcar

Wilujeng Sasih Syiam Marhaban Ya Ramadhan

Assallamu’alaikum Wr. Wb.

Alhamdullilah sasih syiam tos dugi, mudah-mudahan sasih syiam ayeuna amal ibadah urang sadayana tiasa ditingkatkeun sareng shaum urang di tampi ku Alloh SWT, amin.
Simkuring neda dihapunten tina sadaya kelepatan anu karaos atanapi anu teu karaos, umumna kangge para blogger Indonesia, khususna kangge para blogger garut, sakalieu deui nyungkeun dihapunten.

Taqqobalallohu Minna Waminkum Syiamana Wasyiamakum.

Wassalamuallaikum Wr. Wb.

Related Search :

6 Comments

  1. the70no says:

    Taqabbalallahu minna wa minkum, shiyamana wa shiyamakum…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *