Dede Kurniadi Rotating Header Image
viewporntube indobokep classicrentcar borneowebhosting informasiku pontitravel pontiarmada classicborneorentcar

Situs

Blogger Garut di situs GarutKab.go.id

Alhamdullillah sareng ngahaturkeun nuhun ka Admin www.garutkab.go.id anu tos ngarojong sareng ngadukung kana eksistensi Komunitas Blogger Garut, Iyeu ngabuktoskeun Yen Warga Garut teh teu Melek kana IT.
Bieu ku simkuring dilongok, alhamdullilah di halaman utama situs www.garutkab.go.id tos terpampang Link Blogger Garut mangga ditinggal kana situs GGI, sareng kangge URL blog anggota Blogger Garut atos sebagian aya anu di link dina Direktori Web/Blog situs GGI, mangga di lihat

1. Direktori situs Komunitas
2. Direktori Blog Personal Blogger Garut

Namun dinu Link direktori personal masih aya blog anu acan di Linkkeun kumargi saurna nyungkeun widi hula cenah bade di Link atanapi moal tapi ku simkuring daftar blog Blogger Garut Linkna tos dikirimkeun kantun, di taekun ku admin GGI,
(more…)